Angel-Wings Spiritueel Paranormaal Forum
 
PortaalIndexGalerijFAQZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Bouw je eigen Chembuster!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Bouw je eigen Chembuster!   17/3/2008, 08:57

Bouw je eigen chembuster
René, 29 augustus 2007

Ja, het gaat er nu echt van komen, we gaan in de strijd tegen de chemtrails. Pas zat ik in een vliegtuig terug vanuit Duitsland boven Nederland, en het viel me op dat Nederland echt helemaal in een deken van smog gehuld is. Ik wist niet wat ik zag. Ik wist ook niet dat het zo erg was. Boven Duitsland had ik het ook al gezien, maar boven Nederland lijkt het wel nog erger. Al die chemtrails hebben een soort van deken van smog veroorzaakt, dat continu op ons land hangt. Met het vliegtuig was het net alsof je in een dikke soep keek je zag bijna niets terwijl het vanaf de grond "zonnig" was, "onbewolkt". Dat deed voor mij de deur dicht. We moeten aan het werk. We gaan een chembuster maken. Als er in elke stad een chembuster komt, dan is Nederland in een mum van tijd weer in de schone lucht gehuld. Dus niet getreuzeld nu, aan het werk. Eerst informatie inwinnen. Er zijn twee goede bronnen van informatie, in Amerika heb je de site van educate yourself met een uitstekend artikel over chembusters zelf bouwen. Klik even hier voor dat artikel. Wil je het in het nederlands lezen kijk dan even op de site van Monique Calis, die heeft op haar site, orgonite.nl een prima beschrijving van de chembusters. Bovendien bouwt ze chembusters op bestelling. Dus, eerst even denken of je zelf aan het bouwen gaat of er eentje laat bouwen. Ok, in mijn geval ga ik er zelf een bouwen met Anja, of Anja met mij hoe je dat ook wilt zien.

Materiaal. Eerst het materiaal bij elkaar scharrelen. Koperen pijpen kun je bij de bouwmarkt kopen, echter niet dikker dan 22mm. Dat is ook al flink dik al geeft dat wel beperkingen aan je kristallen. Die kristallen moet je ook ergens aanschaffen, denk eraan dubbele punt voor in de buitenste buizen en eventueel een enkele in de middelste. Het hout en de bak is makkelijk, gewoon multiplex van minimaal 12 millimeter en een oude emmer voldoen prima. De polyester hars is een ander punt. Die is bij een bouwmarkt of automaterialenhandel te koop, maar is daar wel heel duur, zeker 25 euro per kilo en je hebt er zeker 5 of meer nodig. Op internet kun je ze echter veel goedkoper bestellen, bijvoorbeeld hier, 5 kilo voor rond de 50 euro inclusief verzendkosten. Tenslotte het metaal vijlsel voor in de hars. Dat is goedkoop te bemachtigen bij een lokale metaalbewerker. Nu zijn we compleet. Aan de slag dus. Voor in de bodem maakt Anja een lemniscaat en een paar spiralen. En ook een paar arkansas kristallen erbij voor de trilling en een fijn gemaakte rozenkwarts voor de liefdesenergie. En uiteraard een paar druppels Liquid Light Frequencies van Healing Arts. Eerst een laagje polyester hars met vijlsel, even laten drogen en dan de spiralen en kristallen, en daarover heen weer een laagje polyester. Een kind kan de was doen. Doe het wel buiten, want poyester maken produceert warmte, en kan zelfs gaan roken en bubbelen. Dat hadden wij ook, even schrikken dus maar er is niets aan de hand. Stinkt een beetje maar waait wel weer weg. Voel je even net een chemisch fabriekje, zie je waarvoor je het doet. Belangrijk is de juiste verhouding van de hars met de harder. Als die verhouding niet klopt kun je barsten krijgen en dan heb je ook extra warmte en rookontwikkeling. Ondertussen heb ik de houten mallen gezaagd, en liggen die klaar voor de volgende fase. Een kolomboormachine is daar erg handig voor, maar het kan natuurlijk ook gewoon met een vaste hand. Even de rook laten wegtrekken....

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: Bouw je eigen Chembuster!   17/3/2008, 08:57

Vandaag het tweede en laatste deel van het bouwen van de chembuster. Laatste deel omdat hij nu al af is. Maar waar waren we gebleven, oh ja we hebben een bodem in de emmer gegoten met wat spiralen en andere ingredienten. En we kregen wat rook. Even naspeuren op internet en het blijkt dat wij waarschijnlijk iets teveel harder gebruikt hebben. Dan krijg je een iets heftigere reactie maar het werkt nog steeds goed. Volgende keer iets beter afpassen dus. Ok. We gaan aan het werk met de kristallen en de buizen. De kristallen moeten eerst geactiveerd worden. We hebben ze een paar dagen onder een pyramide gelegd en in meditatie maken we ze vervolgens schoon van hun oude inhoud en geven we ze een nieuwe taak. Zo eenvoudig is dat. De kristallen wikkelen we in een koperdraad zodat we ze makkelijk kunnen bevestigen in de buizen. Als ze in de buis zitten maken we die dicht met een stukje plastic en een touwtje, zodat er geen hars in kan komen.

Ook plaatsen we nog arkansas kristallen aan de buitenkant van de buizen voor wat extra hoge frequentie kracht. Eerst een laagje hars in de emmer, met goed wat ijzervijlsel en wat stukjes rozenkwarts. Vervolgens plaatsen we de bloem met de buizen in de emmer en drukken we die vervolgens in de nog vloeibare hars, zodat die over de houten bloem heen stroomt. Een paar spijkertjes aan de uiteinden van de bloem zorgen dat de bloem mooi in het midden blijft. En de mal over de buizen heen waarmee de buizen keurig recht komen te staan. Even laten drogen. Dan de mal even naar boven schuiven en weer hars erbij, gemengd met stukjes rozenkwarts en natuurlijk veel ijzervijlsel, en dit is de laatste laag, dus deze laag gaat tot onder de rand van de emmer of tot hoever je hars nog reikt. Deze laag moet zeker 10 cm dik zijn voor voldoende stevigheid van de constructie. De mal weer naar beneden en goed uitrichten, dit gaat eigenlijk vanzelf. Laten drogen, ook nu wordt de hars warm, dit is normaal. Geen rook meer, we hebben iets beter afgepast nu. Na het drogen direct de koppelstukjes en de lange buizen erop, met als kroon de bovenste ring, die ervoor zorgt dat de buizen mooi recht staan. Nu nog even wat gaten boren. We moeten ervoor zorgen dat er geen water in de buizen blijft staan en op de hars, anders krijg je in de winter het risico dat er iets kapot vriest. We boren in alle buizen een gaatje zo dicht mogelijk bij de hars zodat het water er grotendeels uit kan lopen. Ook in de rand van de emmer net boven de hars boren we een aantal gaten. Hier boren we er meer dan een om geen risico te lopen dat het gat dicht slipt. Op die manier kan het water mooi afgevoerd worden. Als alles klaar is plaatsen we de chembuster in de tuin naast een pergola, en binden met een touwtje de chembuster aan de pergola vast voor wat windvastheid. Ook kun je de chembuster op die manier makkelijk vertikaal richten met een waterpas. En klaar zijn we.

Nog even wat over de kosten. Wat waren we nu kwijt:

  • Oude Emmer € 0,-
  • 8 buizen 22 mm 200 cm a € 15 totaal € 120,-
  • 10 kilo poyester hars met harder € 75,- inclusief verzendkosten
  • 6 dubbelpuntige kristallen € 30,-
  • koperdraad € 5,- of strip zelf wat oud installatiedraad
  • 1 kg metaalvijlsel € 5,- of soms zelfs gratis
  • busje goudverf voor de bovenste houten ring € 8,- voor de finishing touch
  • plaat 15mm multiplex 60x120 cm € 8,-

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: Bouw je eigen Chembuster!   17/3/2008, 08:58

Alles bij elkaar kun je voor € 200,- tot € 300,- een leuke chembuster bouwen. Kun je aan tweedehands buizen komen wordt het een stuk goedkoper. Een plaatje hout heb je misschien nog staan. Kristallen is heel moeilijk in te schatten. Afhankelijk van de maat die je gebruikt kosten ze tussen de 5 en 15 euro per stuk. In Amerika is er een adres waar je ze redelijk goedkoop kunt bestellen, een compleet setje voor nog geen 30 euro: www.orgonecrystals.com. En uiteindelijk is er het werk, ja, in een paar dagen tijd kun je een chembuster bouwen, waarin veel wachttijd tot de hars weer uitgehard is. Veel gereedschap heb je er niet voor nodig, het moeilijkste is het zagen en boren van de gaten in het hout. Een decoupeerzaag is dan heel fijn, en ook een platte houtboor in de maat van de buizen is heel handig. En verder heb je nog een paar rechterhanden nodig en wat gezond boerenverstand. En kun je natuurlijk al je creativiteit erop uitleven. Het mooie is dat het nog geen exacte wetenschap is, en nog helemaal open staat voor experimenten.


Zo hij staat er mooi bij, alsof hij er altijd al gestaan heeft. Zondag was regenachtig, maar zodra de chembuster klaar was trok de lucht open en zagen we blauw. Een mooi voorteken? Uiteraard is dit geen cloudbuster, hij dient het normale weer te ondersteunen, en alleen de chemtrails en vervuiling uit de lucht te halen. Maar wij werden helemaal enthousiast, dit gaf ons een blij gevoel. s'Avonds gelijk gependeld en het blijkt dat hij al 1300 meter omhoog en opzij werkt. Maar dat zal nog groeien. In de eerste paar weken zal de werking elke dag sterker worden. Hoever dat uit gaat groeien, ik ben benieuwd. Ik hou jullie op de hoogte. Nu op donderdag is de kracht al uitgebreid naar 3500 meter alle kanten op. Dat belooft wat. Ik hoop dat jullie hiermee enthousiast geworden zijn. Als jullie vragen hebben, kunnen jullie die kwijt in het forum in de rubriek Chembusters. Veel succes!

Dit artikel is geschreven door René van

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Bouw je eigen Chembuster!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bouw je eigen Chembuster!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Laadbalkje met eigen style

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Angel-Wings :: Informatie & Nieuws-
Ga naar: