Angel-Wings Spiritueel Paranormaal Forum
 
PortaalIndexGalerijFAQZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   17/3/2008, 22:07

CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)
Geplaatst op 14.06.2007 om 18:06:09 uur | 15403 bekeken | Chemtrails | WWW.NIBURU.NL | print
door William Thomas (vertaling Gerard)
'Chemtrails' is de term die gebruikt wordt om de heldere witte strepen, verspreid door ‘US Air Force’ tankervliegtuigen – geïdentificeerd met behulp van foto’s boven Noord Amerika en vele andere geallieerde landen. Anders dan normale condensstrepen – gevormd door tijdelijk gecondenseerde uitlaatgassen in de ijle stratosfeer, zoals uitgeademde lucht op een koude dag – blijven deze chemische sporen soms uren hangen, de lucht veranderend in een melkachtige sluier. Dit proces wordt door de US Air Force ‘aerial obscuration’ genoemd.

Verzoek op verbod op chemtrails in het Congres
'Chemtrails' verschijnen ook in House Resolution 2977. In oktober geïntroduceerd door Ohio Rep. Dennis Kucinich, dit verzoek vroeg om vredelievend gebruik van de ruimte, en een verbod op ‘exotische wapens’. Sectie 7 van de "Space Preservation Act of 2001" verzocht specifiek het verbod op "chemtrails".
Kucinich vertelde onlangs de ‘Columbus Alive Newspaper’ (Jan. 24, 2002), dat ondanks officiële ontkenningen, als hoof van de ‘Armed Services oversight committee’, hij welbekend is met chemtrail projecten. Kucinich vertelde verslaggever Bob Fitrakis: "De waarheid is, dat er een compleet programma ligt in het ‘Department of Defense’, genaamd 'Vision for 2020,' dat deze wapens ontwikkeld?. Het ‘US Space Command’ haar visie voor 2020 vraagt om dominantie van de ruimte, land, zee en lucht.
De ongewone witte strepen boven Canada en de VS gedurende de afgelopen drie jaar, gerapporteerd door Canadese piloten, politie agenten en voormalige militair personeel, zijn vaak heel anders dan de korte, penseeldunne ‘contrails’ achtergelaten door commerciële toestellen die boven hen vlogen.
Contrails worden gevormd als waterdamp condenseert op stofdeeltjes, die als een soort kern dienst doen. Afgaand op NASA en de ‘National Oceanic and Atmospheric Administration’, kunnen contrails alleen gevormd worden beneden een temperatuur van 24 °C, en een vochtigheidsgraad van 70% of meer. Zelfs in ideale omstandigheden blijven contrails zelden langer hangen dan 20 minuten.
Atmosferische onderzoeken door NASA en NOAA – inclusief TARFOX, ACE-Asia, ACE-I en II, INDOEX en Project SUCCESS – bevestigen dat kunstmatige wolken en contrails gemaakt kunnen worden onder omstandigheden met een lage luchtvochtigheid, door deeltjes te verspreiden met een vliegtuig. Hoe kleiner de deeltjes die verspreid worden, hoe sneller wolken gevormd worden.

Petitie chemtrails voor Canadees Parlement
Canadezen waren de eersten die bij hun overheid klaagden over chemtrails. Op 18 november 1999, bood Gordon Earl een petitie aan namens 550 bewoners van Espanola (Ontario), om “Elke wet te verwerpen die toestaat, dat stoffen van militaire afkomst verspreid worden in de lucht, met wat voor toestel dan ook of het nu van commerciële of militaire komaf is, zonder de inwoners van Canada te informeren die daar bij betrokken zijn.?
Volgens ‘CBC Newsworld’ (29 augustus 1999), “Velen in de gemeenschap hebben ademhaling problemen en vreemde pijnen en ongemakken gemeld. De stadsraad hoorde, dat sommigen geloven dat militaire vliegtuigen stoffen over de stad verspreiden voor een weerbeïnvloeding experiment? – nadat laboratoriumtesten aantoonden dat er aluminium aanwezig was in het regenwater dat door chemtrails viel boven Espanola. Deze waarden waren vijf keer zo hoog als de provinciale gezondheids limieten.?
Het Ministerie van Defensie zei desgevraagd: “Wij doen het niet.?

Onderzoeken wijzen uit dat chemtrails geen contrails kunnen zijn
Het meningsverschil over de vlucht stortte in samen met de Twin Towers, terwijl zware chemtrails werden gerapporteerd boven Vancouver Island en verschillende steden verspreid over de VS, ondanks dat alle toestellen aan de grond moesten blijven op 11, 12 en 13 september.
Foto’s van zware netten in de lucht boven Santa Fe, New Mexico en BC’s Sunshine Coast verschillen ook met weerdata die hoge luchtvochtigheid weergeeft, op hetzelfde moment en plaats waar die eigenlijk een derde is van de luchtvochtigheid die nodig is om contrails te vormen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   17/3/2008, 22:12

Met een computer programma genaamd ‘Flight Explorer’, legde Mark Steadham uit Houston (Texas) gedurende 62 dagen, het lucht verkeer vast boven dat drukke kruispunt. Hij identificeerde zowel commerciële als militaire vliegtuigen, die hetzelfde luchtruim deelden. De sporen achtergelaten door commerciële vliegtuigen bleven ongeveer 22 seconden hangen, die van militaire daarentegen tot wel 8 uur.

Canadese en VS Luchtvaartofficials bevestigen chemtrails.
De eerste doorbraak in een onderzoek dat begon in januari 1999 door de ‘Environment News Service’, kwam 11 maanden nadat een luchthavenautoriteit in Victoria genaamd Terry Stewart een telefoontje beantwoorde van een inwoner van Victoria die ongerust was over de X- en rasterachtige patronen die boven de BC Hoofdstad waren neergelegd. “Het is een militaire oefening, het is een doorlopende oefening door de luchtmacht van de VS en Canada?, zei Stewart op 8 december 2000, “Ze wilden me geen inhoudelijke informatie geven over dit project?.
De inhoudelijke informatie kwam in maart het volgende jaar, toen radioverslaggever S.T. Brendt uit Maine een Air Traffic Control manager belde, nadat zij, haar regisseur en staf 370 sporen telden in een lucht, waar normaal gesproken geen luchtverkeer was. Gedurende zijn dienst in de ‘US Navy Intelligence’, had Brendt haar man nog nooit zoiets gezien als deze ‘lucht armada’. “Het leek op een invasie?, zei Lou Aubuchont.
De manager van de FAA vertelde Brendt, dat hij in de afgelopen maand verschillende commerciële vluchten moest omleiden in verband met ‘militaire oefeningen’. In daaropvolgende interviews in de WMWV Studio’s werd door de overheid officieel bevestigd dat er wijdverspreide chemtrail activiteiten werden uitgevoerd. Als ze naar het noorden in Canada vlogen, zei hij, sproeiden ze een substantie die op de radar van de luchtverkeersleiding te zien was als een waas.
Deze karakteristieke eigenschappen van radar stralen, die reflecteren op deze fijne aluminiumdeeltjes werden bevestigd door laboratorium testen in Espanola. Het kwam ook overeen met een patent, welke verstrekt was aan ‘Hughes Aircraft Corp.’ in 1994. Deze, praktisch een blauwdruk, beschreef het sproeien van reflecterende aluminiumdeeltjes in de aarde’s broeikas atmosfeer, “Om globale opwarming te reduceren?.
Aan het ‘Lawrence Livermore National Laboratory’ werden computersimulaties uitgevoerd, die aantoonden dat het sproeien van 10 miljoen ton aluminiumoxide in de bovenste lagen van de atmosfeer, hooguit 1 2% van het inkomende zonlicht reflecteert. De voorspelling beloofde geen netto opwarming van 85% van het aardoppervlak, ondanks een voorspelde verdubbeling van CO2 binnen 50 jaar.
De grootste lobby voor een reductie in globale opwarming, zijn verzekeringsmaatschappijen groter dan de grootste olie en de internationale wapenhandel. Multinationals zoals de ‘Swiss Reinsurance Company’ en ‘Lloyds of London’, rapporteren onhoudbare verliezen vanwege extreme weersomstandigheden door een snel opwarmende aarde. Er wordt gevreesd, dat als zij failliet gaan, dat de geldmarkt en de banken die hen ondersteunen dat ook worden.
Andrew Dlugolecki – directeur van een van ’s werelds zes grootste verzekeringsgroepen, CGNU – waarschuwden Den Haag twee jaar geleden, dat tenzij actie wordt ondernomen, de schade de dollar waarde van alle bronnen op aarde in 2065 zal overstijgen. “We komen al geld te kort in de verzekeringsindustrie?, verklaarde Dlugolecki.
Het was Edward Teller, vader van de waterstofbom, die opriep tot het sproeien van een chemisch ‘zonnescherm’ op het ‘International Seminar on Planetary Emergencies’. Naast het verstoren van regionale weerpatronen, maakt Teller’s hoofd klimaatvormgeving, Ken Caldeira, zich zorgen over negatieve gezondheidseffecten. De Klimaatwetenschapper, die de data van het ‘luchtscherm’ vernietigde, waarschuwde verder voor het eventueel vernietigen van de ozonlaag. Caldeira gelooft dat de regering publiekelijk toegeeft aan chemtrails deze lente.

Gezondheidrisico
Wetenschappers zeggen, dat aluminiumoxide – zo inert als zand – geen toxische dreiging heft. De ‘U.S. Environmental Protection Agency’ bevestigde, dat er een sterk verband is tussen kleine deeltjes en duizenden premature sterfgevallen elk jaar. Dit was op basis van meer dan 3000 gezondheidsstudies die sinds 1997 waren gepubliceerd.
Afgaand op een artikel in de ‘New York Times’, “Kleine hoeveelheden viezigheid verband met ziekte? van 21 april 2001; verscheidene gezondheidsstudies tonen aan dat, “microscopisch kleine deeltjes – bestaand uit metalen, koolstof en andere ingrediënten – in staat zijn te infiltreren in de kleinste delen van de longen, en daar rechtstreeks in de bloedbaan komen, waar zij de meest sterke band hebben met ziekte en vroegtijdig overlijden, in het bijzonder bij mensen die al gevoelig voor luchtwegproblemen zijn.
In een rapport genaamd, “Kleine deeltjes kunnen doden?, uit ‘New Scientist’ van 5 augustus 2000, concludeerde een ‘Harvard Six Cities’ studie dat de geïdentificeerde deeltjes met een diameter van minder dan 10 micrometer een gevaar zijn voor de gezondheid.

Barium Chemtrails
Een wetenschapper van ‘Wright-Patterson Air Force Base’ vertelde ‘Columbus Alive’ op 6 december 2001, dat twee verschillende chemtrail projecten momenteel uitgevoerd worden door de ‘US Military’. Een daarvan heeft te maken met het maken van wolken om opwarming van de aarde tegen te gaan.
Ook het Pentagon ontvouwt chemtrails met een mengsel van bariumstearaat en fijne ijzerdeeltjes als een tijdelijke atmosferische antenne voor geleiding van radio en radar golven over de horizon. Het zeepachtige stearaat dat gebruikt wordt om de ijzerdeeltjes te dragen, verschijnen als prismatische banden met kleuren.
Barium/ijzer chemtrails werden herhaaldelijke gebruikt voor lange afstand radio en radar transport, tijdens aanhoudende aanvallen op Irak, Kosovo en Afghanistan. De wetenschapper die door Fitzrakis geïnterviewd werd, vertelde dat barium chemtrails gebruikt worden in combinatie met een atmosferische opwarmer, genaamd HAARP in Gakon (Alaska).
De uitvinder van HAARP, Bernard Eastland, vertelde deze verslaggever, dat in principe het doel van dit multimiljoenen-watt-wapen is, om de ‘jet stream’ te sturen en het weer te veranderen. Zijn patent vraagt om het sproeien van Barium in de atmosfeer om het effect van HAARP te verbeteren. “Wright-Patterson is lang en diep verbonden geweest met het HAARP electromagnetische oorlog programma?, vertelde Eastland aan ‘Columbus Live’.
Als sommige van de chemtrails die over onze hoofden wordt gesproeid, stoffen zitten voor het geleiden van electromagnetische energie, dan kunnen inwoners van alle betrokken gebieden in nog groter gevaar verkeren vanwege de intense electromagnetische straling, uitgezonden door mobiele telefoons en microgolf zenders, radar installaties op militaire basissen, hoogspanningsleidingen, hoge intensiteit militaire verbindingstorens en tienduizenden andere goed gedocumenteerde bronnen van ‘electrosmog’ – meer dan 15 miljoen keer meer, dan de natuurlijke achtergrond niveaus.
Barium chemtrails kunnen deze al gevaarlijke electromagnetische straling versterken.
Canadese militaire officieren op ‘Canadian Forces Base Comox’ hebben met klem ontkend dat deze militaire nevenoperaties bestaan. Maar Terry Stewart vertelde de ‘Vancouver Courier’ 12 augustus 2001, dat deze informatie – betreffende de bevestiging van de Canada/VS militaire oefening – direct van CFB Comox kwam.
Bron: Portland Independent Media Center

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   17/3/2008, 22:18


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   17/3/2008, 22:24


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   10/7/2011, 14:30


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   10/7/2011, 14:31Reacties:
if you see that:

DON'T TOUCH IT!!! people are getting sick when they touch it!
asperin (3 months ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam Looks like spider webs. But hear this out:
In South America used to sometimes appear huge spider web like strings flying around the city and countryside, they were called by the people by the name of "the Devil's drool"(Baba del Diablo).(Discovery Channel in Spanish says is many spider webs together taken by the air)

Chemtrails did appear in those areas, and people say chemtrails started appearing in the 70s in South America.
truthspeaker2000 (5 months ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam these spiderwebs are known to be infected
with different kind of bacterias and/or
polluted with chemicals. So dont touch
them with your skin, when you have them
on your cloth you have to change clothes
and wash the contaminated clothes, also
take a shower, after you washed your hair
out. Expecially people with lowered
immune systeme, like old, children and so on, should avoid every contact with the substances.
nywvblue (5 months ago) Show Hide +1 Marked as spam Reply | Spam Amazing video-- thank you for documenting this! Be careful out there and stay healthy, above all. Clearly someone doesn't want us to be.
BrianAStier (5 months ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam watch?v=YUQ2XQsfoNw <--- Spraying over nwIN/Chicago : good lookin' ai2cl2fts =)
uruk (6 months ago) Show Hide

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   10/7/2011, 14:34


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   10/7/2011, 14:35


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   10/7/2011, 14:35


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   10/7/2011, 14:36


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   10/7/2011, 14:37

Chemtrails zijn een bedreiging voor de volksgezondheid. Op plaatsen waar chemtrails gezien zijn, blijken mens en dier allerlei klachten te ontwikkelen. De allereerste chemtrails werden al in 1991 gezien. Vanaf 1998 is er een wereldwijde toename van chemtrails gesignaleerd, klachten over de luchtwegen namen explosief toe. Ook het aantal allergin, griepklachten en problemen in de landbouw namen toe.

Een aantal klachten op een rij:

Allergien, pijnlijke en verstopte voorhoofdsholten
Droge hoest, die maar niet weg wil gaan
Bloedneuzen, bloed in slijm
Gezwollen, brandende, tranende en ontstoken ogen
Griepachtige koorts, zere keel
Longontsteking, bronchitis
Mycoplasma infecties
Migraine of vreselijke hoofdpijnen
Pijn in rug of nek, zeer stijve nek
Plotselinge duizeligheid, in de war raken, warrig denken
Buitengewone vermoeidheid, lethargisch, niet in staat te concentreren
Luide oorsuizingen
Depressie, angstaanvallen
Ingewandstoornissen, opgeblazen gevoel
Gewrichtspijnen, spierpijnen
Dorst (ook voor huisdieren) of geen eetlust
Verlies van controle van de blaas, tics of spasmen
Terugkerende schimmelinfecties
Geur en smaak van metaal, olie of roest


Het is verbijsterend dat dit fenomeen nog steeds niet in het openbaar besproken wordt, maar eerder nog verzwegen. Chemtrails zijn echt en ook echt een probleem. Kijkt u maar regelmatig naar boven en het moment komt dat ook u overtuigd raakt.

_________________


Laatst aangepast door ~*~AngelWings~*~ op 10/7/2011, 15:52; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   10/7/2011, 14:38

Chemtrails, Fantasie of Werkelijkheid?

Introductie

Verwondering, verbazing en ongeloof zijn de meest voorkomende reacties wanneer ik begin te praten over chemtrails, het wereldwijd in het geheim sproeien van chemicalin over bevolkte gebieden met (militaire?) vliegtuigen. Begrijpelijk, aangezien de meeste mensen dit zorgwekkende fenomeen nog nooit is opgevallen want wie kijkt er tegenwoordig nog regelmatig omhoog de lucht in? En hoe herken je daar dan iets waarvan je niet eens weet dat het bestaat?

Toen ik enkele jaren geleden voor het eerst kennis maakte met het fenomeen chemtrails, keek ik ook niet naar boven, maar zat ik achter mijn computerscherm. Tijdens een avondje surfen op het Internet stuitte ik op de website van Clifford Carnicom. Ik las hier voor het eerst over Aerosol Crimes & Cover Up, het in het geheim sproeien van chemicalin over bevolkt gebied. De term chemtrails, die de meeste websites hiervoor gebruiken, kwam ik pas later tegen. Tot diep in de nacht las ik allerlei theorien over het ontstaan van chemtrails, en het was alsof ik in een alternatieve realiteit ontwaakte. Mijn verwondering en verbazing, sloeg om in ongeloof, maar de overdaad aan direct en indirect bewijsmateriaal, overtuigde me dat hier onmiskenbaar iets vreemds aan de hand was.

Contrails, vliegtuigstrepen die verklaard kunnen worden

Hoewel mensen niet meer regelmatig naar boven kijken, is het ook U ongetwijfeld wel eens opgevallen dat zich achter hoog overvliegende vliegtuigen soms een witte streep vormt. Dit noemen we een contrail en is een normaal verschijnsel dat eenvoudig te verklaren is. Vliegtuigen gebruiken kerosine als brandstof.


Een contrail verdwijnt na enkele minuten

Bij verbranding ontstaat naast koolmonoxide ook waterdamp, dat als stoom de motor verlaat. Vier liter verbrande kerosine produceert ongeveer 1 liter water. Vliegtuigen vliegen op een hoogte van ongeveer 10 kilometer, een gebied dat we de troposfeer noemen. De temperatuur ligt hier ver onder het nulpunt, want voor iedere kilometer die we vanaf de aarde omhoog stijgen daalt de omgevingstemperatuur ongeveer 6 graden. Een combinatie van erg vochtige lucht met een lage omgevingstemperatuur biedt ideale omstandigheden voor de vorming van contrails. Door de warme vochtige uitlaatgassen condenseert de aanwezige waterdamp in kleine druppeltjes water, die op hun beurt weer veranderen in ijskristallen. Deze miljoenen druppeltjes/ijskristallen vormen de contrail, die als een staart van honderden meters lengte achter het vliegtuig hangt. Contrails ontstaan bij een omgevingstemperatuur van ongeveer -57 graden Celcius, waarbij de vochtigheid bepaalt hoe lang een contrail zichtbaar blijft. Dit variert gemiddeld van enkele minuten tot een maximum van 20 minuten.

Sinds de introductie van straalmotoren in de luchtvaartindustrie (1952) zijn contrails dus een normaal verschijnsel.

Chemtrails, de opvallende eigenschappen

Voor zover ik heb kunnen nagaan werden halverwege de jaren tachtig de eerste vreemde contrails gesignaleerd. Het viel mensen op dat de contrails niet meer binnen enkele minuten oplosten, maar urenlang stand hielden. In plaats van een korte condensstaart trokken vliegtuigen nu solide lijkende strepen in de lucht van soms wel tientallen kilometers lengte. Sinds 1996 is het aantal meldingen wereldwijd enorm toegenomen, wellicht mede door de aandacht hiervoor op het Internet.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   10/7/2011, 14:38

Chemtrails blijven uren hangen

Soms beperkt dit fenomeen zich tot enkele strepen in de lucht, naast elkaar of kruislings. Maar er kan zich ook een waar spectakel voltrekken dat veel weg heeft van een luchtshow. Plotseling verschijnen er meerdere vliegtuigen die als in het spel Boter, kaas & eieren een enorm ruitjespatroon in de lucht aanbrengen. In de daarop volgende uren worden de strepen langzaam breder, terwijl ze niet of nauwelijks oplossen. Deze strepen vormen na enige tijd een aaneengesloten grijze deken.

Wat begon als een mooie dag met een heldere blauwe lucht en veel zon, verandert dan al snel in een grauwe dag waarbij de zon aan het oog is onttrokken.


Satellietfoto van chemtrails?

Chemtrails zijn een wereldwijd fenomeen en worden gesignaleerd van Rusland tot Amerika, van Bosni tot Australi. Op het Internet kunt u genoeg foto's vinden. Het sproeien met chemicalin vindt klokje rond plaats. Op een mooie heldere nacht kijk ik wel eens naar de sterren totdat plotsklaps de bekende strepen verschijnen en de sterren snel aan het zicht onttrekken.

STEUN EQGEN


EQ-ZILVER-GEN maakt Collodaal Zilver betaalbaar. U bent verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit CZ, gemaakt met zorg met het schoonste water en het zuiverste zilver. Neemt u een kijkje op de website en lees meer over DE antibiotica van de 21ste eeuw.
Lees meer...Wat zegt het KNMI over vliegtuigstrepen en "Chemtrails"?

'Onderzoekers van het KNMI bestuderen onder meer het effect van vliegverkeer op klimaat en milieu. Vliegtuigstrepen worden gevormd ten gevolge van de uitstoot van waterdamp door vliegverkeer. Als de warme vochtige lucht die door de vliegtuigmotor wordt uitgestoten zich mengt met voldoende koude lucht op grote hoogte in de atmosfeer (8-12 km) kunnen zich ijskristallen vormen, zichtbaar als vliegtuigstrepen.

- aan het einde van het artikel valt te lezen -

Op het Internet zijn een groot aantal sites te vinden over "chemtrails". De foto's die daar getoond worden zijn naar ons inzicht foto's van gewone vliegtuigstrepen, die door bijvoorbeeld de stand van de zon een bijzondere kleur hebben, b.v. bij zonsopgang en zonsondergang. Daarnaast speelt de aanwezigheid van andere wolken soms een rol bij de kleur die vliegtuigstrepen hebben. De foto's zijn dan ook geen bewijs voor het sproeien van chemicalin vanuit vliegtuigen (spraying), zoals op sommige internetsites over chemtrails wordt gesuggereerd.''

Volgens Peter van Velthoven van het KNMI is er dus niets bijzonders aan de hand. De strepen die veranderen in een dikke grijze laag en vervolgens een totale zonsverduistering teweeg brengen, zijn niets meer dan ijskristallen gevormd uit waterdamp.

Meten is weten

We zouden de discussie over het bestaan van Chemtrails snel kunnen afronden. Zodra Chemtrails ergens ontstaan, vliegen we er doorheen met een vliegtuig dat luchtmonsters neemt, waarna een laboratorium het verlossende antwoord geeft.
In Nederland zou die taak moeten zijn toebedeeld aan het VROM, dat waakt over de luchtkwaliteit.
Sinds 1996 is het aantal meldingen wereldwijd enorm toegenomen


Maar toen in 2004 VROM-voorlichter Wim van der Weegen gevraagd werd naar Chemtrails, luidde zijn antwoord "Chemtrails? Nog nooit van gehoord". Voor zover ik weet is er tot op heden door VROM nooit serieus onderzoek gedaan naar Chemtrails. Ook op hun website is er niets over te vinden. In onze zoektocht naar antwoorden, wenden we ons tot de Amerikaan Clifford Carnicom, een man die al jaren onderzoek doet naar Chemtrails. Clifford heeft ook monsters door laboratoria laten onderzoeken.Hij verzamelt deze op grote hoogte in de bergen om besmetting met andere bronnen zoveel mogelijk te beperken. Bij laboratoriumonderzoek bleken deze monsters hoge concentraties aluminium en barium te bevatten. Deze metalen zijn al jaren onderwerp van discussie in de medische wereld. Aluminium wordt genoemd als veroorzaker van de ziekte van Alzheimer. Barium veroorzaakt allerlei problemen, waaronder ademhalingsmoeilijkheden, hartritme stoornissen, spierverzwakking en opzwellende hersenen. Clifford's bevindingen worden inmiddels door meerdere mensen bevestigd, zo ook door milieudeskundige Therese Aigner. Naast aluminium en barium, worden er ook stoffen gevonden als magnesium en titanium, maar ook bizarre onverklaarbare fibers en exotische stoffen, schimmels en virussen.

Waarom Chemtrails?

Omdat het bestaan van Chemtrails vanuit officile bronnen wordt ontkend, zijn er vooral op het Internet uiteenlopende theorien ontstaan. Deze variren van sproeien om het weer te veranderen (weermodificatie), tot sproeien als wapen tegen Global Warming (opwarmen van de aarde) en zelfs sproeien om ons ziek te maken (depopulatie, geheime experimenten). Maar er zijn ook aanwijzingen dat Chemtrails gebruikt worden om het effect van HAARP te meten, maar daar is dit artikel te kort voor.

Geheime sproeioperaties in Groot Brittani
In 2002 vrijgegeven geheimen documenten onthullen dat het Britse leger in opdracht van het Ministerie van Defensie grote gebieden van Engeland omtoverde tot gigantische laboratoria. Om het effecten van een eventuele biologische oorlog te kunnen bestuderen, werden tussen 1940 en 1979 grote gebieden besproeid zonder medeweten van de bevolking. Het ging hier in totaal om meer dan 100 verschillende geheime operaties, waarvan ik er twee zal beschrijven.Operatie Fluorescent Particle Trials (1955 - 1963)

Dit document beschrijft hoe tussen 1955 en 1963 vliegtuigen van noordoost Engeland naar het puntje van Cornwall langs de zuidelijke en oostelijke kust vlogen, terwijl ze grote hoeveelheden zink cadmium sulfide op de bevolking dumpten. De chemicalin dreven kilometers landinwaarts, een fluoriserend spoor achterlatend. In een andere test werd een generator achter een voertuig gesleept die urenlang zink cadmium sulfide uitspuwde boven een weg bij het plaatsje Frome in Somerset.

Terwijl de Britse regering volhoudt dat het sproeien met cadmium geen gevaar voor de volksgezondheid oplevert, weten we inmiddels beter. Cadmium lijkt erg op zink, maar is complexer van samenstelling. Het meest bekend is cadmium door het gebruik in batterijen, maar het komt ook voor in voedsel als paddestoelen, lever en cacaopoeder. Als teveel cadmium in ons lichaam komt, hoopt het zich uiteindelijk op in onze nieren en beschadigt ons belangrijke filtermechanisme.

Effecten op de gezondheid door cadmium inname kunnen zijn:

Schade aan het centrale zenuwstelsel
Schade aan het immuunsysteem
Voortplantingsproblemen of zelfs onvruchtbaarheid
Botbreuken
Psychologische aandoeningen
Mogelijk schade aan het DNA of veroorzaker van kanker (longkanker bij rokers)


Cadmium werd overigens in de tweede wereldoorlog gezien als een chemisch wapen.

Operatie Large Area Coverage Trials (1961 - 1968)

Deze operatie beschrijft hoe miljoenen mensen langs de zuidelijke kust van Engeland, van Torquay tot New Forest, werden blootgesteld aan bacterin zoals e.coli en bacillus globigii (het gedrag van de laatste lijkt op dat van Antrax). Deze bacterin werden over een gebied van 8 tot 16 kilometer gesproeid vanaf het oorlogsschip de Icewhale, die voor anker lag bij het plaatsje Dorset.

Naast deze operaties hebben er nog vele andere plaatsgevonden, waaronder het loslaten van bacterin in de ondergrondse metro (1956) van Londen en het sproeien op diverse andere locaties van grote hoeveelheden bacterin.

Ondanks dat recent onderzoek in opdracht van het Ministerie van Defensie concludeerde dat er geen risico's waren voor de volksgezondheid, lezen we in het rapport wel dat vooral oudere mensen, door de inademing van grote hoeveelheden bacterin, ademhalingsproblemen gekregen kunnen hebben.


Vliegtuig van NASA uitgerust met een sproeiinstallatie

Geheime sproeioperaties in Amerika

Soortgelijke geheime operaties zijn ook in Amerika aan het licht gekomen tijdens hoorzittingen in de Senaat in 1977. Er werden volgens militaire rapporten grote hoeveelheden bacterin gesproeid (tussen 1940 - 1970) over onwetende burgers in San Francisco, New York, Washington D.C en langs de Pennsylvania Turnpike. Zo kregen dokter van het Stanford Hospital in San Francisco op 11 oktober 1950 plotseling te maken met meer dan tien mensen die zich meldden met ademhalingsproblemen. Onderzoek wees uit dat een bacterie (Serratia marcescens) de schuldige was, de dokters snapten er niets van. Uiteindelijk stierf een man aan de symptomen, uiteraard zonder dat de dokters op de hoogte waren van de geheime sproeioperaties.

Weermodificatie, geen fictie maar werkelijkheid

Zo beluisterde ik een aantal maanden geleden een radio-uitzending van de Amerikaanse radio- en documentairemaker Alex Jones. Hij had de weermodificatie specialist Ben Livingston te gast, een inmiddels gepensioneerde 77- jarige ex-weerkundige bij de marine. In dienst van het Naval Weapons Center ontwikkelde hij weermodificatie technieken om het leger te helpen in de oorlogen met Korea en Vietnam. Sproeivliegtuigen veroorzaakten enorme regenval, waardoor vijandelijke legereenheden zich onmogelijk konden verplaatsen.


Na de oorlog zou Livingston zich vooral bezig gaan houden met onderzoek naar orkanen en de mogelijkheid om ze in kracht te doen afnemen. Zo beschrijft hij hoe in 1969 de orkaan Debbie vijf keer werd besproeid in twee uur tijd, wat tot een windsnelheidsafname van wel 30% leidde, waardoor de orkaan 45% in kracht afnam. We spreken hier over bijna 40 jaar geleden, de techniek heeft ondertussen niet stilgestaan.

In dit interview komt ook nog de orkaan Katrina aan de orde, die in augustus 2005 vrijwel de hele staat New Orleans vernietigde en naar schatting 150 miljard dollar schade veroorzaakte. Ruim dertig uur voor de orkaan haar vernietigende werk deed, werd de bevolking gewaarschuwd over de ernst van de situatie. Livingston, nu werkzaam bij Weather modification Inc, weet te vertellen dat Katrina met twee vliegtuigen in enkele uren onschadelijk kon worden gemaakt. Naast de enorme materile schade, kostte de ramp bijna 300 mensen het leven, en raakten duizenden gezinnen alles kwijt.


Slachtoffers van de orkaan Katrina

Volgens meteoroloog Scott Stevens zijn er zelfs aanwijzingen dat orkaan Katrina ontstaan is door gebruik te maken van weermodificatie. Om diepgaand onderzoek te kunnen doen naar het gebruik van het weer als wapen, heeft hij recent zelfs zijn baan bij een Tv-station opgezegd. Het zijn volgens hem vooral grote machtige landen als Amerika en Rusland die zich bezighouden met weermodificatie als wapen.

Bekende weermodificatieprojecten zijn Project Stormfury en Project Skyfire.

In een poging weermodificatie te reguleren, worden er in Amerika zelfs wetten gemaakt. Of dit het leger ervan weerhoudt weer als wapen te gebruiken betwijfel ik, aangezien ze in een rapport "Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025" plannen uiteenzetten om het weer binnen 20 jaar volledig te zullen beheersen.

Global Warming

We weten inmiddels allemaal dat de aarde in hoog tempo opwarmt, met alle gevolgen van dien. De reden hier achter wordt door velen toegewezen aan de industrie en onder andere het gebruik van de auto.

Maar er zijn ook sterke aanwijzingen dat de zon warmer aan het worden is, als onderdeel van een natuurlijke cyclus Volgens de NASA zal de zon in de komende 10 jaar zelfs 50% warmer worden. Als dit waar is, zullen er grote klimaatveranderingen plaatsvinden, met enorme gevolgen.
Om het opwarmen van de aarde tegen te gaan, zijn er plannen ontwikkeld dieLET OP: Lees ook mijn artikel "Global Warming is Bedrog"

- let op!-, het sproeien van aluminium en barium noodzakelijk maken. De studie heet "Policy Implications of Greenhouse Warming: Mitigation, Adaptation, and the Science Base - Panel on Policy Implications of Greenhouse Warming". Goedgekeurd en gefinancierd door het Congres en gesponsord door de National Academy of Sciences, National Academy of Engineering en the Institute of Medicine. Deze bijna 1.000 pagina's omvattende studie, beschrijft hoe vliegtuigen wereldwijd ingezet worden om een kunstmatig wolkendek aan te leggen.

Een andere methoden is ons onderbewustzijn zodanig te programmeren via Tv, film en bijvoorbeeld reclameborden, dat we chemtrails als een normaal verschijnsel gaan zien


Chemtrails in reclame als een vorm van hersenspoelen?

Ascensie en Mind Control

We leven in bijzondere tijden en alles wijst er op dat we in de aankomende 3 tot 5 jaar voor grote veranderingen staan. Zo eindigt de Maya kalender op 21 december 2012 en spreekt zij over het einde der tijden. Maar ook de Hopi indianen en de Azteken voorspellen dit. Onder invloed van een planetaire cyclus is het trillingsgetal van onze aarde aan het toenemen. Een waar bombardement van energie zal niet alleen ons klimaat veranderen, maar ook de mens. David Icke zegt het altijd zo mooi, alles is frequentie en de hoogste frequentie is pure liefde. Het menselijke bewustzijn is aan het veranderen en dit zal zijn effect hebben op de huidige machtsstructuren, op de keuzes die we maken. De verborgen machten (Illuminati) van deze wereld doen er alles aan om deze ascensie tegen te houden. Spelen chemtrails hierin een rol? Zou het zo kunnen zijn dat chemtrails als schild dienen in een poging deze veranderingen tegen te houden? Zou het kunnen zijn dat HAARP, een veld van antennes in Alaska dat miljoenen Watts in onze atmosfeer kan pompen, in combinatie gebruikt wordt met chemtrails om onze trillingsfrequentie laag te houden en zodoende onze ascensie tegen te houden?

Wanneer dit werkelijk waar is, dan is het voor de verborgen machten natuurlijk belangrijk om het bestaan van chemtrails te blijven ontkennen. Een andere methoden is ons onderbewustzijn zodanig te programmeren via Tv, film en bijvoorbeeld reclameborden, dat we chemtrails als een normaal verschijnsel gaan zien. Diverse films vertonen beelden van chemtrails, zoals bijvoorbeeld Notting Hill, Over The Hedge en ANTZ. Zo kom je chemtrails tegen op een groot reclamebord van Spirit, maar ook als achtergrond bij reclame voor kleding en telecombedrijven. Natuurlijk worden videogames niet vergeten, zoals we kunnen zien in Grand Theft Auto.
Reclame voor kleding
Chembusters
Over mensen als Wilhelm Reich en orgone energie zult u niet snel informatie tegenkomen en binnen de reguliere wetenschap wordt er niet over gesproken. Orgone energie wordt ook wel de Kosmische levensenergie genoemd. Deze energie wordt door mensen gebruikt om chemtrails te bestrijden met een apparaat dat een chembuster heet. Deze constructie bestaat uit een zestal koperen pijpen die in een basis van kunsthars, koper en aluminium worden geplaatst. Onderin deze pijpen bevinden zich bergkristallen die in combinatie met de hars en metalen orgone energie genereren. De gedachte is dat deze positieve energie de negatieve energie van chemtrails teniet doet.

Chembuster


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   10/7/2011, 14:38

U maakt hier kennis met een wel heel merkwaardig fenomeen, persoonlijk was het een van mijn meest verbijsterende ontdekkingen de afgelopen jaren.

Hoe is het mogelijk dat in ons dagelijkse leven er regelmatig allerlei zaken zich boven ons hoofd op klaarlichte dag afspelen en we ons daar totaal niet bewust van zijn? Toen ik voor het eerst las over chemtrails dacht ik "goh, zoiets heb ik nog nooit waargenomen boven omgeving Amsterdam". Nadat ik met veel interesse meerdere internet pagina's gelezen had gebeurde mij iets opmerkelijks. Binnen een aantal dagen zag ik tot mijn eigen verbijstering dat chemtrails een realiteit zijn en dat de omgeving van Amsterdam met grote regelmaat slachtoffer is van deze duistere praktijken. Ik woon zelf precies in een vliegroute, dus dagelijks vliegtuigen over mijn huis is niks bijzonder. Ik ben de afgelopen 2 jaar meerdere keren per week polshoogte gaan nemen en heb een duidelijk patroon ontdekt, chemtrails zijn een realiteit en geen verzinsel.

Er word druk gevlogen boven Amsterdam en toch blijft de lucht blauw of normaal licht bewolkt. Dan plots is er die dag die blauw begint en in een tijdsvak van een paar uur veranderd de lucht in de afbeelding hiernaast, wat is er aan de hand , dit is niet normaal mensen!


Contrails versus chemtrails, wat is het verschil?

Laten we allereerst even duidelijk het verschil aangeven tussen een chemtrail en een contrail. Een contrail is een normaal verschijnsel als het gaat om straalvliegtuigen, modern en oud. Een contrail ontstaat achter een vliegtuig doordat de luchtlaag op grote hoogte heel erg koud is, zo'n 40 a 50 graden onder nul en met een lage luchtvochtigheid. Doordat de lucht die de straalmotor verlaat heet is en vochtig, ontstaan er waterdruppels die door de koude omgevingstemperatuur veranderen in ijskristallen. Deze ijskristallen worden onder invloed van de zon op hun beurt weer opgelost in zeer korte tijd. Dit proces verloopt vrij snel, een vliegtuig heeft dan ook een contrail (ijskristallen) spoor achter zich niet meer dan een aantal vliegtuiglengtes. We kunnen vanaf de grond duidelijk waarnemen dat een contrail na ongeveer 5 a 10 minuten verdwenen is, het is als een staart die het vliegtuig volgt.

Hier links op de foto ziet u een contrail, een normaal bijverschijnsel van de moderne luchtvaart. Het vliegtuig is maar een klein licht vlekje door de grote hoogte, maar u kunt duidelijk zien dat de contrail in de vorm van een rookpluim/staart zich achter het toestel bevind en overduidelijk ook weer oplost enkele honderden meters achter het vliegtuig.


Dit is dus een normaal verschijnsel.Contrails zijn dus een normaal bijverschijnsel van de moderne luchtvaart en als u op een willekeurige dag een vliegtuig over ziet vliegen, dan is het met contrail of zonder omdat de lucht erg vochtig is of omdat het toestel laag over vliegt.

Wolken zoals ze er normaal uitzienChemtrail zijn totaal anders dan contrails, ze zijn hardnekkig in hun bestaan doordat ze urenlang stationair op de plek van ontstaan kunnen blijven. De chemtrail lijkt wel uit een vaste massa te bestaan, die dikker en compacter is dan een contrail die uit ijskristallen bestaat. Chemtrails doen ook het tegenovergestelde van een contrail, in plaats van op te lossen breiden chemtrails zich juist uit. De eerst dikke streep in de lucht blaast als het waren op tot een nog veel dikker streep, die vervolgens uitwaaiert in een platte nevel waar nog nauwelijks zonlicht doorheen kan schijnen. Wanneer zich voldoende chemtrails in de lucht bevinden, veranderd een eens blauwe lucht met mooi zonnetje al gauw in een grijswitte massa die de zon volledig blokkeert. Ik heb hier de mooiste dagen in no time vernield zien worden, ik kon er zelfs boos over worden.

Mensen, dit is niet een normaal natuurverschijnsel!Nu zult u misschien denken, waarom hoor ik hier niets over in de gevestigde media? De vraag is natuurlijk, kunnen er mensen zijn, organisaties zijn, die jarenlang zich bezighouden met zaken waar de massa geen weet van heeft? Het antwoord op die vraag is, natuurlijk kan dit, zelf in de meest ernstige vorm. Wist u bijvoorbeeld dat:

Het veertig jaar geleden al bekend was dat lood in benzine ernstige schade veroorzaakt aan de hersenen van kinderen, maar dat door de investering van miljarden in geleerden er zelf een beeld geschetst werd dat het onschadelijk was. Inmiddels weten we beter en is lood vervangen door alcohol.
Er tientallen jaren bekend was dat asbest ernstige schade veroorzaakte aan de longen van mensen, maar deze informatie succesvol onderdrukt werd. Inmiddels weten we beter en wordt asbest alleen nog maar verwijderd door mensen in complete ruimtevaart pakken.
Sodium Fluoride zwaar vergif is (zie mijn pagina hierover), een afvalproduct dat ontstaat bij de productie van aluminium en een hoofdbestanddeel in een atoombom en moderne munitie van tanks. Maar dat u waarschijnlijk tandpasta gebruikt waar deze fluoride in zit, omdat u wijs gemaakt is dat het goed voor de tanden is. Er is overweldigend bewijs te vinden dat fluoride het grootste bedrog is van onze generatie, maar u weet waarschijnlijk nog helemaal van niets omdat het niet op het acht uur journaal is geweest (geen belediging bedoeld). Helaas weten de meeste mensen nog niet beter, hopelijk veranderd dat snel.
de magnetron ronduit een ernstige bedreiging is voor uw gezondheid en dat de voormalige Sovjet Unie hier uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar heeft gedaan welke zelfs leiden tot een verbod op deze apparaten in 1976. Misschien eet u regelmatig uit de magnetron, u weet per slot van geen kwaad omdat het financile belang in Nederland zwaarder weegt dan uw gezondheid. Lees hierover meer op mijn magnetron pagina.


Dus kunnen mensen, organisaties zich bezighouden met de duisteren praktijken van het sproeien van chemicalin met vliegtuigen terwijl u en ik van niets weten, natuurlijk kan dat en dat doen ze ook. Zolang de gevestigde media zijn mond houdt of mensen zoals mij voor knettergekke samenzweerders uitmaakt, kunnen zij hun gang gaan. Zo zijn er geheime documenten uitgelekt genaamd Operation Clover Leaf, hierin staat beschreven hoe commercile vliegtuigen uitgerust zijn met sproei installaties om tijdens normale vluchten chemicalin te dumpen.

Is er onderzoek gedaan naar de samenstelling van deze chemtrails?Er is onderzoek gedaan naar de samenstelling van chemtrails en bestanddelen als Barium en Aluminium vindt men bijna altijd wel. Maar ook bizarre fibers en exotische stoffen, schimmels en virussen zijn gevonden in chemtrails. U kunt veel informatie vinden op de website van Carnicom, alleen is alles wel in het Engels. Onderzoek via een laboratorium is kostbaar, zeer kostbaar al zou ik graag zelf met monsters willen aantonen wat plaatsvindt, ik heb simpelweg de financile middelen niet.

Wat merken we eigenlijk van die chemtrails? Het is opvallend hoeveel kinderen tegenwoordig last hebben van hun luchtwegen, maar ook volwassenen. Vele denken dat dit komt door de algehele luchtvervuiling, al zal dit ongetwijfeld niet al te best zijn, de vraag is wat dragen chemtrails hiertoe bij? Het is mij opgevallen dat wanneer er chemtrails ontstaan en vooral s'nachts, dat er een hele nare geur in de lucht hangt, ik wordt soms wakker van omdat die vreemde lucht in mijn slaapkamer hangt. Het is mij ook opgevallen dat wanneer er een periode zwaar is gesproeid er veel mensen verkouden zijn of ziek. Is dit allemaal toeval, zie ik ze vliegen misschien, ik laat het aan u over om voor uzelf tot een conclusie te komen. Het is in ieder geval een gegeven dat ons immuun systeem ons beste wapen is tegen elke vorm van vervuiling, per ongeluk of opzettelijk. Zorg dus dat u zich wapent en begin zoveel mogelijk organisch te eten en drink vooral veel water, maar dan niet uit de kraan maar investeer in een omgekeerd osmose systeem.

STEUN EQGEN


EQ-ZILVER-GEN maakt Collodaal Zilver betaalbaar. U bent verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit CZ, gemaakt met zorg met het schoonste water en het zuiverste zilver. Neemt u een kijkje op de website en lees meer over DE antibiotica van de 21ste eeuw.
Lees meer...Chemtrails waar, wanneer en waarom?

Chemtrails zijn een wereld omvattend fenomeen, van Rusland tot Amerika, van Bosni tot Australi. Op het Internet kunt u foto's vinden gemaakt door mensen over de gehele wereld. Het sproeien met chemicalin vindt de klok rond plaats, ik kijk wel eens naar de sterren op een mooie heldere nacht en dan plots verschijnen de bekende strepen en ontrekken de sterren zich al snel aan het zicht. Waarom chemtrails plaatsvinden is onduidelijk, al zijn er wel theorien en geloofwaardige aanwijzingen. En van de meest geloofwaardige is die van weer modificatie. De Amerikaanse meteoroloog Scott Stevens die voor een aantal grote tv stations als weerman werkzaam was, heeft sinds kort een full time baan in het volgen van weer dat aantoonbaar gemanipuleerd wordt. Nu is weermanipulatie op zich niks nieuws, in Rusland kun je voor enkele miljoenen een bedrijf inhuren die vervolgens met een aantal vrachtwagens met apparatuur aankomt en ieder soort weer direct omtovert in een blauwe hemel. Begin jaren zestig toen Amerika in oorlog was met Vietnam, hadden ze een weermodificatie team die er voor zorgde dat de Vietcong met enorme regenbuien temaken kreeg en er letterlijk hele legerkampen wegspoelde. Het Amerikaanse leger heeft zelfs in officile documenten aangekondigd het weer totaal te zullen beheersen binnen 10 jaar en er is per 1 januari 2006 zelfs wetgeving actief die weermodificatie reguleert, dit alles is dus verre van science fiction maar pure werkelijkheid. Overigens heeft Amerika dus de technologie om een zware orkaan van categorie 4 met een paar vliegtuigen terug te brengen tot een nietige categorie 1. De orkaan Katrina die New Orleans op zijn pad vernietigde had dus gemakkelijk ongedaan gemaakt kunnen worden, maar er zijn overweldigende bewijzen dat deze orkaan zelfs gecreerd is, zie hiervoor de website van Scott Stevens.

Goed, weermodificatie vindt dus plaats en chemtrails zouden hierin wel eens een belangrijke rol kunnen vertolken. Een belangrijk project voor weermodificatie is HAARP in Alaska, wat staat voor HIGH FREQUENCY ACTIVE AURORAL RESEARCH PROGRAM. Haarp is een verzameling van honderden antennes waarmee men enorme hoeveelheden energie de lucht in kan pompen, miljoenen watts. Het is na een experiment zelfs gebeurd dat in Alaska de lucht dagenlang groen van kleur bleef, ja mensen, er vinden experimenten plaats die je verstand te boven gaan en waarvan de risico's voor de mensheid niet te overzien zijn.

Chemtrails onderdeel van de depopulatieplannen van de Globalist?

Een andere theorie is depopulatie, ja u schrikt nu wellicht even. Depopulatie is echter een werkelijk plan dat terug te vinden is in diverse documenten van organisaties en mensen in machtige posities, hoe bizar dit ook mag klinken. Een belangrijke stroman is Henry Kissinger en vrijgegeven documenten onderschreven door deze man tonen overeenkomsten met arme landen voor voedsel hulp in ruil voor sterilisatie van honderduizende vrouwen. Voorts bestaan er allerlei autobiografien van belangrijke politieke leiders die openlijk spreken over plannen om de populatie van moeder aarde terug te brengen met 80%. Dus is het mogelijk dat we besproeid worden met chemicalin die ons immuun systeem ernstige schade berokkenen waardoor we kwetsbaarder worden voor ziekten? De laatste cijfers in Amerika laten zien dat momenteel 50% van de bevolking vroeg of laat kanker krijgt, is dat niet een teken aan de wand dat er iets mis is?

Ik zal proberen zoveel mogelijk links naar artikelen te verzamelen, omdat er meer dan voldoende bewijzen bestaan dat chemtrails echt zijn en zeker niet goed voor u en mijn gezondheid.


Aerosol Crimes

De Amerikaanse filmmaker Clifford Carnicom heeft een documentaire gemaakt genaamd "Aerosol Crimes" en deze is zeker de moeite waard. Hieronder een verwijzing naar een gedeelte van 40 minuten, de hele film van bijna 2 uur ku

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   10/7/2011, 14:40


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   16/7/2011, 22:27


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   16/7/2011, 23:16


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   25/7/2011, 14:54


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
CHEMTRAILS BEVESTIGD!!!!! (blijvend actueel)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Angel-Wings :: Forum :: Paranormaal & Spiritueel :: Chemtrails-
Ga naar: