Angel-Wings Spiritueel Paranormaal Forum
 
PortaalIndexGalerijFAQZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Betekenis vogels die je tegen komt

Ga naar beneden 
AuteurBericht
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Betekenis vogels die je tegen komt   1/9/2008, 18:48

Adelaar


Al lang zoekt u naar waardering en dat staat er nu aan te komen. U zult hoog boven alles en iedereen uit gaan steken en gewaardeerd en erkend gaan worden voor uw persoonlijke kwaliteiten en waarden. U zult triomferen, overwinnen en resultaten boeken. Veel wensen gaan in vervulling, zolang u maar ambitieus genoeg blijft. Ook zult u een opmerkelijk succes behalen. U zult zich even heel superieur gaan voelen, maar pas op dat u niet te dicht bij de zon komt, uw vleugels zouden kunnen verschroeien en dan zult u verslagen ter aarde vallen.

Albatros

U bent een idealist en dat zal altijd wel zo blijven. U heeft ook een uitzonderlijke motivatie waardoor u steeds de kracht weer vindt om door te gaan, de draad op te pakken waar u hem even was kwijtgeraakt. Ook nu weer! U koestert hoge aspiratie en een groots plan en stelt veel hoop op iets of iemand. U bent op zoek naar inzicht en antwoorden en veel ervan zult u vinden.

Buizerd

Hoe heeft het toch zo ver kunnen komen dat u nu soms zo enorm negatief bent? Is het gewoon koppigheid of bent u gewoon blind? U wilt wel alles graag zo anders maar het lukt nu gewoon even niet. U ziet misschien niet alles zoals het werkelijk is en bekijkt alles vanuit een negatieve kant. Toch bent u bereid om alles te doen om uw doelstellingen te bereiken, maar u realiseert niet tegen welke problemen u op zult lopen. Er liggen zat positieve zaken voor het oprapen. Doe daar eens wat mee! Leer te zien en de juiste middelen te gebruiken!

Duif

De duif brengt u een boodschap, waarschijnlijk eentje van liefde. Liefdesrelaties zullen nu dan ook heel harmonieus zijn, ook de al bestaande. Dit is dan ook een periode waarin iemand u zijn of haar liefde zal verklaren of laten blijken. Er staat u zelfs een romantisch samenzijn, een romantische wandeling of reisje met zijn tweeën te wachten. U zult even opeens heel vindingrijk zijn en dat kan juist nu erg goed van pas komen. Zaken die we in het verleden los hebben gelaten kunnen nu onverwachts bij ons terugkeren.

Eend

De eend is altijd op zoek naar een partner en deze keer vindt hij het ook. In de komende periode is er voor u dan ook een kwestie, associatie, een vereniging, een verbintenis of zelfs een huwelijk op komst. Kortom een tijd van verbintenissen die positief uit kunnen gaan pakken voor u. Op liefdesgebied ziet alles er goed en gezond uit. Er is niet veel instabiliteit of onvrede te verwachten de komende tijd. Het water blijft nog wel een tijdje kalm.

Ekster


Zoals de ekster duikt op glanzende voorwerpen, zo duikt u op zaken die u trekken. Daarin zult u een grote edelmoedigheid vertonen, morele kracht, loyaliteit en trouw. Het kan iets geheel nieuws zijn waarop u zich stort. Dat u misschien niet de juiste ervaring heeft maakt helemaal niet zo veel uit want u krijgt namelijk ook te maken met iemand die de nodige ervaring heeft en die ook nog eens te vertrouwen is. Met die hulp aan uw zijde zal het u allemaal wel gaan lukken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: Betekenis vogels die je tegen komt   1/9/2008, 18:48

Gans

De gans waarschuwt u wanneer er gevaar dreigt maar ze kondigt ook nieuws aan. Behalve dat u nieuws te horen zult krijgen, krijgt u ook een advies en duidelijke waarschuwing. Zelfs een aanbeveling. Neem dat advies ter harte, anders komt u er niet zo goed van af. U zult hoe dan ook verstandige voorzorgsmaatregelen moeten gaan nemen. Opletten want het is een tijd van gevaar en verlies op vele vlakken!

Gier

U bent op veel vlakken behoorlijk zuinig geweest en daar zult u nu profijt van hebben. U ziet weer nieuwe mogelijkheden en gaat er vol nieuwe moed weer hard tegen aan. U slaat zelfs aan het opruimen en bent nog beter georganiseerd dan voorheen. Mogelijk veranderd u zelfs van omgeving of veranderd u uw huidige omgeving! U steekt veel energie in huiselijke aangelegenheden en de dagelijkse beslommeringen van het huishouden. Doe wel de juiste investeringen en wees gul als het moment daar is.

Goudhaantje

Er wacht u een leuk buitenkansje, dat u zomaar in de schoot geworpen zult krijgen. In feite lijkt alles er even heel zonnig uit te zien. Zelfs een gunstig resultaat of een direct succes ligt nu binnen handbereik. Soms zult u even het spel mee moeten spelen, maar zonder al te veel moeite zult u het spel goed spelen en het tot een goed einde weten te brengen waarin voordeel u ten deel zal vallen.

Grasmus

De tijd voor knusse momenten is aangebroken en u zult er niet eens de halve wereld voor af hoeven te reizen. U zult een zeer goede relatie hebben met een vriend of vriendin die zeer plezierig, vriendelijk en aardig is. Daardoor komt u goed in uw vel te zitten en dat straalt u dan ook uit. Mede daardoor zult u zelf heel aardig en attent zijn tegenover anderen, en dat zal weer zijn positieve invloed op uzelf hebben.

Hop

De hop brengt u met zijn aanwezigheid heel wat kennis en inzicht. Dat komt goed uit voor iemand die zo praktisch is ingesteld als u. De komende periode gaat u wat nieuws leren en zult u op persoonlijk vlak een ontdekking doen. Dat kan goed uitkomen en in uw voordeel werken. De door u opgedane kennis en vergaarde informatie, zult u doorgeven aan anderen. Blijf wel eerlijk en oprecht!

Ibis

De ibis duikt op om u te helpen bij ziekte en verdriet. Als u ziek bent dan kan Ibis u helpen te herstellen. Dat geldt zeker ook voor geestelijke problemen en vooroordelen. De komende periode zult u zichzelf in de hand hebben en de situaties goed kunnen beheersen. U zult een zeker welzijn gaan ervaren. Loop niet te hard van stapel en blijf werken aan uzelf en uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Kalkoen

De kalkoen kondigt u een periode van grote voorspoed aan. Ook zult u geestelijk rijker gaan worden. Er is zelfs de mogelijkheid dat u niet alleen geestelijk, maar ook financieel zult kunnen profiteren van een florerende situatie. Een periode waarin u erg vruchtbaar, creatief en productief zult zijn. Pas wel op dat anderen niet over uw rug mee willen profiteren. Voordat u het weet slachten ze u. Wees dus ten alle tijden op uw hoede.

Koekoek

Een tijdje leek het erop dat er over en weer wat geduwd werd, alsof de ander alles voor zichzelf alleen wilde hebben. Toch komt daar nu verandering in. U zult namelijk getroost en geholpen worden en een ander zal zich met u gaan verzoenen. Juich echter niet te vroeg want mede daardoor zal er opnieuw een moeilijke situatie ontstaan. Toch zult u op veel vlakken met anderen een goede deal weten te sluiten. Pas wel op dat u anderen niet wegduwt. Schuif allemaal een stukje in en er passen er veel meer in hetzelfde nest.

Kerkuil

De kerkuil, die jaagt in de nacht, helpt u om uw intuïtie te vergroten. Daardoor zult u veel goede voorgevoelens krijgen. Uw bewustzijn wordt vergoot en dat zal maken dat u tijdens uw nachtelijke dromen, spontaan lucide kunt worden. Dat heeft zijn wisselwerking weer op het waakbestaan waardoor uw intuïtie alleen maar sterker zal worden. U zult zelfs in staat zijn de gedachten van anderen te raden. Mede doordat u alles even veel beter in kunt schatten geeft u anderen hele goede raad. Toch zult u zelf ook een goede raad ontvangen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15562
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Re: Betekenis vogels die je tegen komt   1/9/2008, 18:48

Kraai

De kraai verschijnt om u te waarschuwen en brengt u slecht nieuws. Hij probeert u ook duidelijk te maken dat u een stapje terug moet doen en tijd aan u zelf moet besteden. U zult zich bewust moeten worden van iets dat heel belangrijk is voor u of voor anderen. Lukt u dat niet dan ziet het er nog somberder uit. Pas ook op dat u zich de ogen niet laat uitpikken door anderen. Het is nu de tijd om orde op zaken te stellen en aandacht aan uzelf te besteden voor het straks te laat is. De gezondheid dient u strak in de gaten te houden!

Kraanvogel

Er staat u een sierlijke en mooie periode te wachten waarin uw gevoelens loyaal, oprecht en integer zullen zijn. U zult zich vol trouw en goede wil gaan gedragen en iemand anders zal zich tegenover u ook zo gaan gedragen. Wat gaat hier uit voortkomen? Één ding is wel zeker, u pronkt beiden zo erg dat de veren er bijna vanaf vliegen. Geniet er maar van!

Kwartel

Hoe kwetsbaar u soms ook bent, maar zelden laat u dat merken aan anderen. Daarmee denkt u uw ware gevoelens goed te verbergen. Anderen hebben u echter helemaal door want u straalt vaak al uw emoties en wensen uit zonder het te beseffen. Vooral als uw gevoel er echt bij betrokken raakt stelt u zich wat kwetsbaarder op, zonder het vaak te willen. Waardoor heeft u zich nu weer laten gaan? Wordt of bent u verliefd? Valt u ten prooi aan intensieve, vurige gevoelens? Het zou zo maar kunnen. De kans dat u krijgt wat u wilt is zeker aanwezig want er staat u een gelukkig moment en winst te wachten. Dat kan geestelijke winst zijn maar zelf ook materiële winst is niet geheel ondenkbaar.

Kwikstaart

U bent zo nu en dan wat overgevoelig terwijl op andere momenten u vrolijk rond lijkt te springen. Uw omgeving en de dingen om uw heen hebben nogal eens een grote invloed op u. Ook nu weer blijven uw gevoelens en verlangens een belangrijke sleutelrol spelen. Dat zal zich uiten op veel vlakken. Ook zult u verblijd worden of iemand blij maken de komende periode. U zult zich erg goed bij iemand voelen en samen met de ander een prettige tijd doorbrengen. Laat u echter niet te veel gaan in uw gevoel maar geniet er wel met volle teugen van.

Leeuwerik

Heeft het allemaal even een tijdje stil gestaan? Geen nood, want u verkeert nu in een situatie die zich op waardevolle wijze zal ontwikkelen. Er staat u heel wat nieuws te wachten en u zult zich er heel lekker bij gaan voelen. Dat gevoel zal zo groots zijn dat u daadwerkelijk perioden van groot geluk zult ervaren. Er staat u ook nog eens een prettige verrassing te wachten.

Lijster

De lijster brengt u nieuws en stuurt u een uitnodiging. Waartoe zult u worden uitgenodigd? Wat het ook zal zijn, u zult er veel nieuwe en leuke mensen leren kennen. In deze periode zult u ook een wens uitdrukken en een verzoek doen. Als het op het juiste moment is en tegen de juiste personen dan kan het in uw voordeel werken. Pas wel op dat u niet te kwetsbaar bent.

Mees

De mees helpt u om in de komende periode veel begrip op te brengen voor bepaalde personen en zaken. Dat moet niet al te moeilijk zijn want u bent best wel tolerant en toegeeflijk. Geef echter niet teveel toe, cijfer uzelf niet ten koste van uzelf weg. De komende periode zal u het vertouwen opwekken bij iemand en u zult merken dat u die persoon ook heel goed kunt vertrouwen. Wie weet wat daar voor moois uit gaat komen.

Meeuw

De meeuw strijkt even voor u neer, de storm is geluwd. De komende periode zult u in harmonie en in vrede leven met de mensen en de dingen om u heen. Seksueel gezien zal u ook even helemaal opbloeien en ook op dat vlak zult u zalige momenten gaan beleven. Het geeft u een veilig en zaligmakend gevoel waardoor u vrede met uzelf zult hebben. Geniet ervan want ooit zal de storm weer op steken en zal de meeuw weer uitvliegen!

Merel

De merel die zo goed voor haar jongen zorgt en in paniek dagenlang rondvliegt als ze één van haar kinderen mist, helpt u om dingen te vinden die u zoek was, maar ook zult u tal van oplossingen vinden om zaken aan te pakken. De komende periode bent u heel geïnspireerd, vindingrijk, fantasievol en getalenteerd. Ook zult u te maken krijgen met iemand die heel intelligent is en heel scherp kan waarnemen. Zomaar opeens krijgt u een glansrijk idee!

Mus

U bent er gevoelig en soms een echte huismus. U bent nederig en rechtdoor zee en houdt niet van mensen die tegen u liegen. Ondanks dat huis en haard u heilig zijn bent u toch vrij onafhankelijk van anderen. Ook uw geest is vrij onafhankelijk en zeker niet bekrompen. Helaas zult u de komende periode wel te maken krijgen met een vrij bekrompen en onvolwassen persoon. Trek u er niet al te veel van aan. Ook trekt u zich even het liefst terug in huis. Niets mis mee, want het zal u goed doen.

Nachtegaal

De nachtegaal zingt voor u het mooiste lied. Ook u zult innerlijke het mooiste lied gaan zingen want uw gevoelens zullen weerklank bij de ander gaan vinden. Daardoor zult u groot geluk en vreugde ervaren. Was het even allemaal niet zo mooi de afgelopen periode, daar komt nu abrupt verandering in. U zult zich geheel in een toestand van genade bevinden.

Ooievaar

De ooievaar kondigt nieuwe situaties en nieuw leven aan. Is er een echte geboorte of zwangerschap op komst, of wordt er een idee geboren? Hoe dan ook er wordt iets nieuws geboren en aangekondigd. Daardoor zult u zich helemaal vrolijk gaan voelen. Het is mede daardoor dat u momenten van groot geluk in uw privé leven zult ervaren. Een tijd van harmonie en zorgeloosheid. U heeft het verdiend!

Papegaai

De papegaai brengt goed nieuws. U zult de komende periode erg sociaal, vriendelijk, welsprekend en communicatief zijn. Mede daardoor zult u een aantal plezierige uiteenlopende relaties hebben met verschillende mensen. Als u het even niet verwacht, krijgt u opeens uit het niets, goed nieuws te horen. Uw leven gaat er weer wat kleurrijker uitzien.

Paradijsvogel

De paradijsvogel brengt u groot geluk en vreugde. De komende periode zal ongekende vreugde en geluk uw deel zijn. Het is niet zomaar geluk, het is volmaakt geluk! U zult er van genieten als nooit tevoren. Veel van uw verlangens en ambities zullen nu snel vervuld worden en u zult veel krijgen dat u zichzelf toewenst. Ga echter niets verspillen, doe het rustig aan.

Pauw

De pauw brengt u goed nieuws. Er wacht u namelijk een fraai en waardevol geschenk. Dat is echter niet het enige goede nieuws, er wacht u ook een overwinning en een goed resultaat op vele vlakken. Het is zelfs niet geheel ondenkbaar dat er een promotie of gunst in het verschiet ligt. U zult door al dat goeds gaan stralen van innerlijke schoonheid. Pas wel op dat anderen niet met uw veren gaan pronken!

Patrijs

De patrijs kondigt een ontmoeting aan met iemand. Mede daardoor zult u een geheel nieuw en verrassend gevoel ervaren. Ook zult u uiting geven aan een wens of verlangen. U ziet alles weer vanaf de vrolijke en positieve kant en dat maakt dat u hoopvol gestemd zult zijn. Met nieuwe energie maakt u meteen weer nieuwe plannen.

Pelikaan

Wie wat bewaard heeft wat, daar kunt u nu van gaan profiteren. U was al vriendelijk, maar nu wordt u in de ogen van anderen nog vriendelijker, gul en edelmoediger. Het is ook een periode waarin u uw familie en kennissen veel aandacht zult geven. U zult mogelijk moeten bemiddelen in een situatie waarin u onpartijdig en oprecht zult zijn. Uw oordeel zal goed en eerlijk zijn.

Reiger

Roerloos staat hij stil en slaat dan opeens toe als niemand het verwacht. Dat is de reiger. Zo bent u ook! U bent dapper en onbezonnen en wilt graag weten hoe bepaalde dingen verder gaan. U doet niets onbezonnen en gaat weloverwogen verder. Toch lopen anderen u voorbij als u zichzelf niet meer zichtbaar maakt. Breng u zelf meer naar buiten, het zal in uw voordeel werken.

Roek

De roek maakt met zijn aanwezigheid dat u de kans krijgt niet roekeloos door te gaan. Daar is echter wel wat strijd voor nodig. De komende periode zult u dan ook behoorlijk wat strijd moeten leveren maar wees u er steeds van bewust wat u doet en waarom. Ook zult u een ferm standpunt in moeten nemen om gedaan te krijgen wat u wil en uw zaak en bezittingen op die manier te verdedigen. Probeer om persoonlijk meer betrokken te raken, doet u dat niet en wordt u roekeloos dan ziet het er slecht voor u uit.

Specht
Zoals de specht altijd bezig is met het bouwen van nesten in de boom, zo bent u ook altijd bezig om zekerheid te krijgen. In materieel opzicht zal uw positie stabiel en solide zijn, wat u een groot gevoel van veiligheid zal geven. Blijf voorlopig wel voorzichtig, spaarzaam en zuinig. Een periode waarin u zich vooral zult gaan bezighouden met huis en haard, en met het gezinsleven. Ook het geschikte moment om plannen voor de toekomst te gaan maken.

Sperwer

De komende periode zult u erg ambitieus zijn. U zult zich edel en grootmoedig gaan voelen. Toch dient u altijd op uw hoede te blijven en in de komende periode zelfs extra sterk. U zult te maken krijgen met een persoon, waarschijnlijk een vrouwspersoon, met een sterk karakter dat weet wat ze wil. Hoe dat voor u uit zal pakken ligt geheel aan het feit hoe u er tegen over staat. Toch zal de sperwer u vanaf grote afstand helpen door met zijn heldere ogen alles gade te slaan en u op tijd te waarschuwen voor gevaar en voordeeltjes.

Spreeuw

De spreeuw zegt u dat u de komende periode vreugde en geluk te wachten staat. Deze vreugde en geluk zal echter zeer vluchtig zijn. De komende periode bent u op aangename wijze bezet en zult u zich prima weten te vermaken. U lijkt dan ook zorgeloos en lichtvoetig. Maar pas op want deze periodes zijn slechts van korte duur. Pas op dat u niet blindelings de afgrond inloopt.

Struisvogel

De meeste mensen hebben er een hekel aan, mensen die oneerlijk zijn en anderen neerhalen en dan nog gelijk krijgen of zegevieren ook. Het is volgens de meeste mensen allemaal vaak oneerlijk. Toch maken we er ons allemaal wel eens schuldig aan. Wel nu dan, dit keer zult u merken dat rechtvaardigheid en waarheid zullen zege vieren. Met onrecht zal worden afgerekend. Durft u die waarheid wel aan? Als hij komt, kijk hem dan recht in het gezicht. Blijf onder alle omstandigheden onpartijdigheid en eerlijkheid tonen. Stop uw kop niet in het zand!

Uil

De wijze uil brengt u raad en u doet er goed aan de raad van iemand die het echt beter weet op te volgen. U kunt dat best want u geeft anderen ook steeds goede raad. U neemt de komende periode iemand in vertrouwen en velen uit uw omgeving zullen u steunen en raad geven. Bij komende tegenspoed zult u er niet alleen voor staan, anderen zullen u steunen. Accepteer die steun, maar maak u niet geheel afhankelijk van anderen. Volg de raad van de wijze uil op.

Valk

U krijgt de kracht u tegen negatieve invloeden en vijanden te beschermen. U had al een vrij sterk karakter, maar hierdoor zult u alleen nog maar sterker worden. u zult les trekken uit uw persoonlijke ervaringen. U zult aan iedereen laten zien dat u begripvol en vriendelijk bent, maar toch ook erg helder en onpartijdig. U zult dingen zien die anderen niet zien en dat zal u helpen het juiste oordeel te vestigen.

Vink

U doet er altijd goed aan te luisteren naar wat anderen u te zeggen hebben. Daar kunt u vooral nu uw voordeel mee doen. De komende periode bent u opgewekt en vol levenslust. U krijgt zelfs een origineel idee! Ook zult u te maken krijgen met een slim en attent persoon dat de mensen in zijn naaste omgeving steunt. Hoedt u echter voor het feit dat luisteren niet overgaat in afluisteren.

Vredesduif

Was er even wat spanning over en weer of zelfs een ruzie, nu is de tijd aangebroken dat daar een einde aan gaat komen. De vredesduif is voor u geland en brengt u rust en vrede. Daardoor zal haat plaats gaan maken voor liefde en vrede komt in de plaats van onrust en woede. U ondergaat zelfs waarachtige gevoelens en zult ontdekken dat iemand deze ook koestert voor u. Ook krijgt u bijzonder goed nieuws te horen. De komende periode voelt u zich dus gelukkig, kalm en op uw gemak. Koester dit!

Wielewaal

De wielewaal kondigt leuke momenten aan en een gezellig samenzijn. De kans is daarom ook groot dat u wordt uitgenodigd op een receptie of ontvangst. Er staat u echter nog meer goeds en geluk te wachten. Er zal zelfs een moment zijn waarop u een groot geluk zult ervaren. Iets dat u in tijden niet meer heeft gevoeld. Ook zult u een heel plezierige vriendschap gaan koesteren. Houdt wel het hoofd erbij en laat u zelf niet te veel meesleuren.

Wouw

De komende periode moet u goed uw ogen de kost geven en helder alles blijven bekijken. In combinatie met uw moed en inspanningen, zal dat tot succes gaan leiden. U bent koel en zelfverzekerd maar pas op dat u niet te koel en te zelfverzekerd bent. U kwetst daar onherroepelijk anderen mee en dat zal vroeg of laat zijn wisselwerking op uzelf gaan hebben. Als u goed oplet kunt u ergens groot deel uit halen.

IJsvogel

De ijsvogel met zijn prachtige kleuren staat voor gezag en is het symbool voor een vader figuur of iemand met de rol van gezinshoofd. Daarmee krijgt u dus te maken de komende periode. In uw privé leven staat u een vrij stabiele, goed georganiseerde en rustige periode te wachten. Ook op het gebied van de liefde zal het even heel harmonieus zijn. Ook zal uw oog op iets vallen. Als u er meteen bovenop duikt kunt u het bemachtigen, anders gaat het aan u voorbij.

Zwaan

Het is een tijd waarin u open zult staan voor schoonheid en harmonie. Mede daardoor zult u een heel speciaal en uitzonderlijk intens moment gaan beleven. Een groot gevoel van vreugde zal over u komen en dat gevoel zult u willen delen met anderen Zijn er concurrenten of willen anderen u kwaad doen, dan helpt de zwaan met haar krachtige vleugels en hals om vijanden van u af te slaan.

Zwaluw

Er staat u een periode te wachten waarin het steeds het één of het ander kan zijn. Steeds weer extremen. Zo zal iemand die u erg na staat, afstand van u nemen of juist dichterbij komen. Iemand zal vertrekken of juist terugkeren. U krijgt of heel goed nieuws of juist heel slecht nieuws te horen. Bijna nergens is er een tussenweg. Deze perioden van extreme boodschappen zal niet al te lang aanhouden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Betekenis vogels die je tegen komt   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Betekenis vogels die je tegen komt
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Angel-Wings :: Informatie & Nieuws-
Ga naar: