Angel-Wings Spiritueel Paranormaal Forum
 
PortaalIndexGalerijFAQZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Epilepsie

Ga naar beneden 
AuteurBericht
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15588
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Epilepsie    12/7/2011, 11:49

Epilepsie
Epilepsie heeft te maken met verschillende dingen die in elkaar grijpen. Ik zal proberen het verhaal zo goed mogelijk uit te leggen

De hypofyse is een heel belangrijke klier die in je hoofd zit. Hij regelt op lichamelijk niveau de hormoonhuishouding. Daarnaast heeft hij ook nog een geestelijke werking en die is te vergelijken met de werking van een vertaalbureau. De epifyse (ook een klier in je hoofd) vangt geestelijke informatie op, het is als het ware een antenne. Deze informatie geeft de epifyse door aan de hypofyse. De hypofyse gaat vervolgens met die geestelijke informatie aan de slag en vertaalt deze naar, voor het menselijk lichaam begrijpelijke taal. De hormonen vervolgens verdelen dan deze informatie door het hele lichaam. Heel simpel dus: informatie opvangen en doorgeven - vertalen in begrijpelijke taal - verzending.

Het denken, je verstand zit ook in je hoofd. En kenmerkend voor het denken is dat het denkt dat hij het allerbelangrijkste is. Het denken is ervan overtuigd dat er niets boven het denken uit gaat en dat hij alles kan, wil en moet kunnen bevatten en beredeneren én onder controle houden. Het is soms echt een potentaat. Het denken is hét instrument wat bewustzijnsvernauwing (verkramping van epi- en hypofyse) veroorzaakt. Dat ken je vast ook zelf wel. Je hebt een probleem en je kunt erover nadenken wat je wil maar je komt er niet uit. Na een tijdje geef je het op en ineens (meestal midden in de nacht of als je met iets compleet anders bezig bent, in ieder geval als je niet denkt) weet je de oplossing van het probleem. Het schiet je ineens te binnen. Wat er gebeurt is dat het denken loslaat waardoor er ruimte komt om informatie door te laten, geestelijke informatie.

Iemand die gevoelig is voor epilepsie heeft vaak de neiging om alles in eigen hand te willen houden, alles onder controle. Hierdoor ontstaat er als het ware een chronische verkramping van epi- en hypofyse. De geestelijke informatie kan hierdoor heel moeilijk tot je doordringen en je blijft een beetje in je eigen cirkeltje ronddraaien.

Als de situatie heel spannend wordt of emotioneel geladen. Als je helemaal niet weet wat je ermee aan moet, komt je eigen engel (of je innerlijke leiding) je als het ware te hulp. Hij gaat gewoon geestelijke informatie voor je halen. Hierdoor schrikt je lichaam: "o jee, ik zit zonder leiding" en schiet in een spasme. Ook je hypofyse doet mee met deze paniekaanval. Reflexmatig echter bijt je automatisch op je tong. Toevallig zit op je tong het reflexpunt van je hypofyse waardoor deze weer ontkrampt en je innerlijke leiding weer terug kan komen. Terug van weggeweest, met een boodschappentas vol informatie. Dat is ook wat je vaak ziet, epileptici zijn na een aanval enorm geïnspireerd en komen vaak na een insult op de meest fantastische ideeën.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
 
Epilepsie
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Angel-Wings :: Forum :: Paranormaal & Spiritueel :: Gezondheid-
Ga naar: