Angel-Wings Spiritueel Paranormaal Forum
 
PortaalIndexGalerijFAQZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Chemtrails sproeien met ballonnen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
~*~AngelWings~*~
AngelWings
AngelWings
avatar

Aantal berichten : 840
Leeftijd : 51
Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven
Humor : JAH!
Angel Wings : 15588
Reputatie : 0
Registration date : 11-03-08

BerichtOnderwerp: Chemtrails sproeien met ballonnen   21/7/2012, 22:14


Nieuw: chemtrails sproeien met ballonnen

vrijdag, 20 juli 2012

In essentie kunnen vulkanen de planeet afkoelen doordat vulkanisch stof hoog in de atmosfeer zonlicht tegenhoudt.

Vulkaanuitbarstingen hebben echter alleen een langdurig koelend effect als het stof de stratosfeer bereikt. Een grote uitbarsting zoals de Pinatubo in 1991 zorgde er voor dat de wereldtemperatuur korte tijd een kwart graad lager lag.

Twee wetenschappers van de Harvard-universiteit willen dat proces nu nabootsen door duizenden kilo's zwaveldeeltjes in de atmosfeer te pompen boven Fort Sumner in de Amerikaanse staat Nieuw-Mexico.

Bill Gates

De deeltjes moeten gesproeid gaan worden vanuit een ballon die zich op 24.000 meter hoogte bevindt. De wetenschappers zijn ervan overtuigd dat de aarde opwarmt als gevolg van global warming, maar ze worden door collega's gewaarschuwd dat het experiment rampzalige gevolgen zou kunnen hebben voor de weersystemen op aarde en de voedselvoorraad. Milieubewegingen zijn sterk gekant tegen de plannen.

Eťn van de wetenschappers, David Keith, heeft vele miljoenen toegestopt gekregen van Microsoft-oprichter Bill Gates om zich toe te leggen op geo-engineering. Het experiment, dat hij samen uitvoert met de Amerikaan James Anderson, staat binnen nu en een jaar gepland. Keith liet weten dat het experiment een kans biedt om modellen te verbeteren die laten zien hoe de ozonlaag verandert door het sproeien van zwavel in de atmosfeer.

Zwaveldioxide

Zwaveldioxide is het belangrijkste verbrandingsproduct van zwavel in lucht. Het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) leert ons dat zwaveldioxide een giftig industrieel afvalproduct is dat wordt geassocieerd met ademhalingsaandoeningen als astma. In 2010 is tijdens de VN-top over de biodiversiteit een moratorium ingesteld op geo-engineering in de zee en de lucht. De VS hebben het nieuwe Biodiversiteitsverdrag echter niet ondertekend.

ďDit kan gevolgen hebben voor de ozonlaag en regenval in tropische en subtropische gebieden, waardoor mogelijk de beschikbaarheid van voedsel voor miljarden mensen op het spel komt te staan,Ē zei directeur Pat Mooney van de Canadese milieuwaakhond ETC Group.

Trojaans paard

Uit wetenschappelijk onderzoek dat afgelopen maand is gepubliceerd blijkt dat het blokkeren van zonlicht de jaarlijkse hoeveelheid neerslag in Noord-Amerika met 15 procent kan terugdringen. In EuraziŽ en Zuid-Amerika gaat het om 20 procent.

Afgelopen herfst wilden Britse wetenschappers een soortgelijke ballon oplaten, maar het door de overheid gefinancierde project werd gestaakt nadat niet-gouvernementele organisaties wereldwijd de noodklok hadden geluid. Sommigen meenden dat het project een trojaans paard was dat de deur zou openen naar grootschalige toepassing van de omstreden technologie.

Een Brits overheidsrapport uit 2002 toont aan dat tussen 1940 en 1979 grote hoeveelheden chemicaliŽn (waaronder zink- en cadmiumverbindingen) en bacteriŽn over de Britse bevolking zijn uitgesproeid via vliegtuigen als onderdeel van een geheim militair programma.

Bron: Guardian.co.uk

http://www.niburu.nu/chemtrails/nieuw-chemtrails-sproeien-met-ballonnen.html

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelsdream.do-goo.com
 
Chemtrails sproeien met ballonnen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Angel-Wings :: Informatie & Nieuws-
Ga naar: